Ingyenes fröccsöntőgép beállító tanfolyam -Nagykanizsa

Tudtad, hogy Magyarország műanyagipari nagyhatalomnak számít Európában, ahol több száz műanyag ipari cég gyárt a nap 24 órájában? És ez a szám folyamatosan emelkedik! Ezzel egy időben megjelent a szakemberhiány is a cégek elkezdtek versenyezni a jól képzett és hozzáértő munkaerőért... Most egy óriási lehetőséget kínálunk neked még hozzá INGYEN, hogy az eddig megszerzett tudásodra alapozva egy új képesítést szerezz, amivel a birtokodban válogathatsz majd a jobbnál jobb állásajánlatok közül!

A tanfolyam helyszíne Nagykanizsa, hétvégi oktatásokkal.
 
A 120 órás elméleti és gyakorlati komplex képzés célja, hogy CNC-s, informatikai, műszerész vagy éppen gépészeti előképzettséggel rendelkezők átképzésével, olyan MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPÉSZEKET képezzünk ki akik a gyártási környezetben professzionális szaktudással rendelkeznek.
 
A képzésről kikerülő résztvevők, a mindennapi munkához használható szakmai ismereteken túl tanúsítványt is kapnak a tanfolyam elvégzéséről.
 
A tanúsítvánnyal rendelkező MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPÉSZEK, magabiztosan látják el minden napi munkájuk során a következő feladatokat:

  • gyártás indítása, leállítása
  • szerszámok cseréje
  • szerszámok szét és összeszerelése
  • rajzolvasás, mérések elvégzése
  • hibaelhárítás
  • robot karok kezelése, programozása
  • a gépek tisztítása és karbantartása
 
A képzésben való részvétel INGYENES, de műszaki előképzettséget igényel.
Ha otthon vagy a CNC programozásban, informatikában, CAD-CAM rendszerekben vagy műszerész tapasztalattal rendelkezel, ragadd meg a lehetőséget és képezd tovább magad, lépj magasabb szintre MOST a mi segítségünkkel!
És a +1 érv, hogy a legjobban teljesítő résztvevők számára azonnali munkalehetőséget kínálunk kiemelt bérezéssel!
 
Most biztos azt gondolod, hogy mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen... Pedig az, egy európai uniós/állami támogatásnak köszönhetően indulhat el ez a képzés.
De, siess a jelentkezéssel, mert sajnos csak maximum 8 fő számára tudunk lehetőséget biztosítani a képzésre.
 
Építsd a jövőd, szerezz egy igazán versenyképes "szakmát" teljesen ingyenesen, mindössze 120 óra alatt!
 
Tudj meg többet keresd Dobri Noémit a 06 70 389 0770 számon vagy küldj e-mailt a dobri.noemi@aidehungary.hu e-mail címre.

Munkavégzés helye: Nagykanizsa / Magyarország