Aktuális állásajánlataink

 

Pozíció:

Régió:

Szöveges keresés:

 • Termelési operátor

  Nagykanizsa méltán legnépszerűbb munkahelyére keresünk új kollégákat betanított munka végzésre. És, hogy miért merjük azt állítani, hogy egy szuper munkahely vár Téged? Mert...
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa / Magyarország

  Megnézem >>
 • Anyagmozgató - Nagykanizsa

  Jó az állóképességed és szereted, ha szabadon dolgozhatsz? Emelett csapat játékos vagy és a munkától sem riadsz vissza?  Ha igen, jelentkezz! A Te munkádra is szükségünk van! Műanyag profilokat gyártó partnerünk csapatába keresünk új kollégákat.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa / Magyarország

  Megnézem >>
 • Betanított gépkezelő-Nagykanizsa

  Újra felvételt hirdetünk Nagykanizsa legnépszerűbb betanított pozíciójára: A profil húzó munkakörre! Sajnos, csak korlátozott számban bővíthetjük a létszámot, ezért siess, nehogy lemaradj! Jelentkezz még ma!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa / Magyarország

  Megnézem >>
 • Operátor-Marcali

  Szeretnél egy olyan helyen dolgozni ahol megbecsülik a munkád? Ahol mindig kiszámítható és pontos fizetés vár? Ahol barátságos, támogató munkatársak vesznek körül és még a hétvégéid is szabadok maradnak? MEGTALÁLTAD!
  Munkavégzés helye: Marcali / Magyarország

  Megnézem >>
 • Hegesztő - Marcali

  Pörgesd fel a 2020-as éved! Belefásultál a megszokott feladatokba a mostani munkahelyeden és már azt is unod, hogy a főnök folyamatosan a nyakadban liheg? Mi tudjuk a megoldást! Egy olyan munkahelyre van szükséged, ahol megbecsülik a munkád, nem levonásokkal fenyegetnek, hanem bónuszokkal ösztönöznek és segítséget nyújtanak, hogy időben bejuss a munkába és ott jól érezd magad. Most biztos azt gondolod, hogy ilyen nincs... De van!! Csak annyi a dolgod, hogy jelentkezz és tudj meg többet!
  Munkavégzés helye: Marcali / Magyarország

  Megnézem >>
 • CNC gépkezelő - Marcali

  Jártas vagy a CNC technológiában? Talán a programozást is valamennyire ismered? Fejlődnél ezen a téren egy kiváló szakember mellett? Ne habozz, most itt a lehetőség, hogy karriert építs! Barátságos kollégák, segítőkész vezetők és jó munkakörülmények várnak Rád!
  Munkavégzés helye: Marcali / Magyarország

  Megnézem >>
 • Targoncás rakodó (Légiáru kezelő)

  Jelenlegi munkahelyeden már belefásultál a megszokott feladatokba? Kipróbálnád milyen egy monumentális 32.000 nm-es csarnokban dolgozni, nyugat-európai körülmények között, ahol minden nap új kihívások várnak rád? Akarsz büszke lenni a munkádra?
  Munkavégzés helye: Budapest XVIII. Kerület / Magyarország

  Megnézem >>
 • Fröccsöntő gépbeállító-szerszám felrakó - Nagykanizsa

  Új cég, új lehetőség, műszaki területen. Szeretnél tevékeny része lenni egy új, most induló gyár mindennapjainak és részese lenni a közösen elért sikereknek? Indítsd el Te a gyártási folyamatokat! Mondj IGEN-t, jelentkezz MOST és csatlakozz német tulajdonú Partnerünk csapatához Nagykanizsán, mint GÉPBEÁLLÍTÓ-SZERSZÁM FELRAKÓ! Feladataid összetettek és felelőségteljesek, de mi nyugodtak leszünk, mert tudjuk, hogy az új gépek jó kezekben lesznek!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa / Magyarország

  Megnézem >>
 • Fröccsöntőgép műszerész tanfolyam-Nagykanizsa

  Tudtad, hogy Magyarország műanyagipari nagyhatalomnak számít Európában, ahol több száz műanyag ipari cég gyárt a nap 24 órájában? És ez a szám folyamatosan emelkedik! Ezzel egy időben megjelent a szakemberhiány is a cégek elkezdtek versenyezni a jól képzett és hozzáértő munkaerőért... Most egy óriási lehetőséget kínálunk neked még hozzá INGYEN, hogy az eddig megszerzett tudásodra alapozva egy új képesítést szerezz, amivel a birtokodban válogathatsz majd a jobbnál jobb állásajánlatok közül!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa / Magyarország

  Megnézem >>