Aktuális állásajánlatok

  Fröccsöntő gépbeállító képzés - Gyál

  ​​Magyarország műanyagipari nagyhatalom Európában. Fröccsöntő cégek százai dolgoznak megállás nélkül országszerte. Viszont a jól képzett munkaerő hiánya egyre nagyobb probléma. De mi már tudjuk a megoldást.A megoldás TE vagy!Most egy óriási lehetőséget kínálunk neked még hozzá INGYEN, hogy egy új képesítést szerezz, amivel a birtokodban válogathatsz majd a jobbnál jobb állásajánlatok közül!Ha van egy kis műszaki érzéked belőled is MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓT faragunk!A 160 órás elméleti és gyakorlati ingyenes képzés célja, hogy a műszaki érzékkel rendelkező, de korábban elsősorban nem a fröccsöntés területén dolgozók átképzésével új szakembereket képezzünk ki a műanyag ipar számára, akik a gyártási környezetben professzionális szaktudással rendelkeznek. Így felszámolva a nagylétszámú szakember hiányt az ágazatban.A tanfolyam helyszíne Gyál, hétvégi oktatásokkal.Ki az akit keresünk:Aki rendelkezik legalább 8 általános iskolai végzettséggel + egy szakmával.Aki jó műszaki érzékkel rendelkezik, az előképzettség nem feltétel.Aki szeretne váltani és egy jól fizető szakmát szerezni.Aki nyitott a fejlődésre és a tanulásra.Aki elkötelezett és a későbbiekben fogja tudni vállalni a 3 műszakos munkavégzést, mert ezek a cégek túlnyomó részt éjjel-nappal gyártanak.A képzést követően:Olyan tudás lesz a kezedben, amiért versenyeznek a cégek és te válogathatsz majd a lehetőségek közül.A legjobban teljesítő résztvevők számára azonnali munkalehetőséget kínálunk kiemelt bérezéssel!A tanfolyam elvégzésről természetesen tanúsítványt is kapsz, majd a vizsga után szakmai bizonyítványt.A bizonyítvánnyal rendelkező MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPÉSZEK, magabiztosan látják el minden napi munkájuk során a következő feladatokat:gyártás indítása, leállításaszerszámok cseréjeszerszámok szét és összeszereléserajzolvasás, mérések elvégzésehibaelhárításrobot karok kezelése, programozásaA képzés a szakképzési programon keresztül valósul meg így számodra teljesen INGYENES, semmiféle rejtett költséget nem tartalmaz.Építsd a jövőd, szerezz egy igazán versenyképes "szakmát" teljesen ingyenesen, mindössze 160 óra alatt! Tudj meg többet keresd Dobri Noémit a 06 70 389 0770 számon vagy küldj e-mailt a dobri.noemi@aidehungary.hu e-mail címre.
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.27
  Kategória: Gépkezelő
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Fröccsöntő gépbeállító (képzés) - Kecskemét

  ​Magyarország műanyagipari nagyhatalom Európában. Fröccsöntő cégek százai dolgoznak megállás nélkül országszerte.Viszont a jól képzett munkaerő hiánya egyre nagyobb probléma. De mi már tudjuk a megoldást.A megoldás TE vagy!Most egy óriási lehetőséget kínálunk neked még hozzá INGYEN, hogy egy új képesítést szerezz, amivel a birtokodban válogathatsz majd a jobbnál jobb állásajánlatok közül!Ha van egy kis műszaki érzéked belőled is MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓT faragunk!A 160 órás elméleti és gyakorlati ingyenes képzés célja, hogy a műszaki érzékkel rendelkező, de korábban elsősorban nem a fröccsöntés területén dolgozók átképzésével új szakembereket képezzünk ki a műanyag ipar számára, akik a gyártási környezetben professzionális szaktudással rendelkeznek. Így felszámolva a nagy létszámú szakember hiányt az ágazatban.A tanfolyam helyszíne Kecskemét, hétvégi oktatásokkal.Ki az akit keresünk:Aki rendelkezik legalább 8 általános iskolai végzettséggel + egy szakmával.Aki jó műszaki érzékkel rendelkezik, az előképzettség nem feltétel.Aki szeretne váltani és egy jól fizető szakmát szerezni.Aki nyitott a fejlődésre és a tanulásra.Aki elkötelezett és a későbbiekben fogja tudni vállalni a 3 műszakos munkavégzést, mert ezek a cégek túlnyomó részt éjjel-nappal gyártanak.A képzést követően:Olyan tudás lesz a kezedben, amiért versenyeznek a cégek és te válogathatsz majd a lehetőségek közül.A legjobban teljesítő résztvevők számára azonnali munkalehetőséget kínálunk kiemelt bérezéssel!A tanfolyam elvégzésről természetesen tanúsítványt is kapsz, majd a vizsga után szakmai bizonyítványt.A bizonyítvánnyal rendelkező MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPÉSZEK, magabiztosan látják el minden napi munkájuk során a következő feladatokat:gyártás indítása, leállítása szerszámok cseréje szerszámok szét és összeszerelése rajzolvasás, mérések elvégzése hibaelhárítás robot karok kezelése, programozása.A képzés a szakképzési programon keresztül valósul meg így számodra teljesen INGYENES, semmiféle rejtett költséget nem tartalmaz.Építsd a jövőd, szerezz egy igazán versenyképes "szakmát" teljesen ingyenesen, mindössze 160 óra alatt!Tudj meg többet keresd Dobri Noémit a 06 70 389 0770 számon vagy küldj e-mailt a dobri.noemi@aidehungary.hu e-mail címre.
  Munkavégzés helye: 01. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.26
  Kategória: Gépkezelő
  Elvárt végzettség: Nincs
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓ képzés- Bugyi (BP_II_012701)

  ​Magyarország műanyagipari nagyhatalom Európában. Fröccsöntő cégek százai dolgoznak megállás nélkül országszerte. Viszont a jól képzett munkaerő hiánya egyre nagyobb probléma. De mi már tudjuk a megoldást.A megoldás TE vagy!Most egy óriási lehetőséget kínálunk neked még hozzá INGYEN, hogy egy új képesítést szerezz, amivel a birtokodban válogathatsz majd a jobbnál jobb állásajánlatok közül!Ha van egy kis műszaki érzéked belőled is MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓT faragunk!A 160 órás elméleti és gyakorlati ingyenes képzés célja, hogy a műszaki érzékkel rendelkező, de korábban elsősorban nem a fröccsöntés területén dolgozók átképzésével új szakembereket képezzünk ki a műanyag ipar számára, akik a gyártási környezetben professzionális szaktudással rendelkeznek. Így felszámolva a nagylétszámú szakember hiányt az ágazatban.A tanfolyam helyszíne Bugyi, hétvégi oktatásokkal.Ki az akit keresünk:Aki rendelkezik legalább 8 általános iskolai végzettséggel + egy szakmával.Aki jó műszaki érzékkel rendelkezik, az előképzettség nem feltétel.Aki szeretne váltani és egy jól fizető szakmát szerezni.Aki nyitott a fejlődésre és a tanulásra.Aki elkötelezett és a későbbiekben fogja tudni vállalni a 3 műszakos munkavégzést, mert ezek a cégek túlnyomó részt éjjel-nappal gyártanak.A képzést követően:Olyan tudás lesz a kezedben, amiért versenyeznek a cégek és te válogathatsz majd a lehetőségek közül.A legjobban teljesítő résztvevők számára azonnali munkalehetőséget kínálunk kiemelt bérezéssel!A tanfolyam elvégzésről természetesen tanúsítványt is kapsz, majd a vizsga után szakmai bizonyítványt.A bizonyítvánnyal rendelkező MŰANYAG FRÖCCSÖNTŐ GÉPÉSZEK, magabiztosan látják el minden napi munkájuk során a következő feladatokat:gyártás indítása, leállításaszerszámok cseréjeszerszámok szét és összeszereléserajzolvasás, mérések elvégzésehibaelhárításrobot karok kezelése, programozásaA képzés a szakképzési programon keresztül valósul meg így számodra teljesen INGYENES, semmiféle rejtett költséget nem tartalmaz.Építsd a jövőd, szerezz egy igazán versenyképes "szakmát" teljesen ingyenesen, mindössze 160 óra alatt! Tudj meg többet keresd Dobri Noémit a 06 70 389 0770 számon vagy küldj e-mailt a dobri.noemi@aidehungary.hu e-mail címre.
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.26
  Kategória: Gépkezelő
  Elvárt végzettség: Nincs
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Minőségellenőr - Nagykanizsa (NK_II_011805)

  ​Számodra is a minőség az első? Gyorsaság, hatékonyság, megbízhatóság jellemez és a munkában Te magad is ezt várod el?Ha igen?! A következő pár sor Neked szól:Minőségellenőri pozícióba keressünk új kollégát nemzetközi partnerünk részére aki Magyarországon egyedül álló technikával állítja elő termékeit nagykanizsai üzemében.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.23
  Kategória: Minőség-ellenőrzés
  Elvárt végzettség: Nincs
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Forrasztó operátor-Nagykanizsa (NKII092201)

  Jó kézügyességgel rendelkezel, kitartó és szorgalmas vagy és panelek forrasztását is végezted már? Akkor téged keresünk nagykanizsai partnerünkhöz BETANÍTOTT FORRASZTÓ OPERÁTOR munkakörbe.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.22
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Tekercselő operátor-Nagykanizsa (NKII092202)

  Szívesen dolgoznál 1 műszakban és jó fizikummal rendelkezel? Akkor ez a hirdetés neked szól, mert nagykanizsai partnerünk részére keresünk jó fizikumú kollégákat betanított motor tekercselési feladatokra.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.22
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Konyhai kisegítő (BPII091901)

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő magyar tulajdonú Airport Service Budapest Zrt. munkatársakat keres KONYHAI KISEGÍTŐ pozícióba, hosszú távra vagy csak nyári szezonra, teljes vagy akár részmunkaidőben!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.19
  Kategória: Konyhai munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Jegy eladó - Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér (BPII091902)

  Szívesen dolgoznál exkluzív munkakörnyezetben? Nem okoz gondot a pénzkezelés, megbízhatónak, önállónak tartanak? Jegyeladásban, szolgáltatásértékesítésben is otthon érzed magad? Ügyfélorientált vagy, emellett a felmerülő problémákat konstruktívan kezeled? Szereted, ha fix béred mellett a teljesítményed is jutalmazzák? Ha minden kérdésre IGEN-nel válaszoltál, egy kiváló Jegyértékesítő válhat belőled!
  Munkavégzés helye: 11. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.19
  Kategória: Értékesítési munkatárs
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Rugalmas

  Megnézem

  Betanított munka -Nagykanizsa (AIDe_2021_05_5)

  ​Csak nappal szeretnél dolgozni? 1 vagy 2 műszakba! A túlóráról is saját magad döntenél?Most egy hosszú távú operátori munkalehetőséget kínálunk Nagykanizsán egy folyamatosan fejlődő nemzetközi gyártócégnél!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.14
  Kategória: Betanított munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Elveszett poggyász ügyintéző - Liszt Ferenc Repülőtér

  - A poggyászrendellenességek nyomon követése, csomagok házhoz szállításának megszervezése, - Utasok informálása, panaszaik kezelése- Ügyfélszolgálati teendők ellátása személyesen, e-mailben vagy telefonon - Adminisztratív feladatok elvégzése
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.14
  Kategória: Személyes ügyfélszolgálat
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Megszakítás nélküli

  Megnézem

  Büfé pultos felszolgáló - Budapest

  Alapszinten beszélsz angolul és van már tapasztalatod kereskedelemben vagy vendéglátásban? Szeretsz csapatban dolgozni, vendég orientált vagy? Pörgős környezetben vagy motivált?Jelentkezz! Kollégákat keresünk catering szolgáltatással foglalkozó partnerünk Budapest több kerületében is üzemelő büféjébe eladó pozícióban!
  Munkavégzés helye: 19. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.14
  Kategória: Felszolgáló, Pincér, Pultos
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Árufeltöltő - Nagykanizsa (NKII091301)

  Remek csapatjátékos vagy aki önállóan is elboldogul, ha arról van szó?És akár hétvégi napokon is szívesen végzel munkát?Akkor nagykanizsai partnerünk téged vár ÁRUFELTÖLTŐ pozícióba!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.13
  Kategória: Eladó
  Elvárt végzettség: Nincs
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Műszakvezető - Nagykanizsa (NKII091302)

  ​Szívesen élére állnál egy fiatalos, jó hangulatú és összetartó csapatnak, ahova öröm bejárni dolgozni.Műanyagipari partnerünk nagykanizsai gyáregységébe keresünk FRÖCCSÖNTŐ ÜZEMI MŰSZAKVEZETŐT, aki jó példával jár kollégái előtt!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.13
  Kategória: Műszakvezető
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  2 napos bútorpakolás - Debrecen

  Jó kondiban vagy, jól jönne egy kis plusz pénz és egy kis bútor pakolástól sem riadsz meg? Akkor téged keresünk szeptember 15-16-ai munkavégzésre Debrecenbe.
  Munkavégzés helye: Debrecen
  Megjelenés dátuma: 2022.09.12
  Kategória: Anyagmozgatás, Rakodás
  Elvárt végzettség: Nincs
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Toborzási és kiválasztási specialista (BPII090801)

  ​„Szeretek emberekkel foglalkozni...”;”Szívesen segítek másoknak..”, „HR területen szeretnék dolgozni…”, „Kiváló kommunikációs képességgel rendelkezem…” mondatok ismerősek számodra? Máris közénk tartozol! Jelentkezz csapatunkba!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.07
  Kategória: Toborzás, Kiválasztás
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Tanácsadó -Debrecen (DB_II_021401)

  ​Középfokú vagy felsőfokú végzettséged van, de nem találsz megfelelő állást, mertkisgyermeked van és csak 8:00 - 16:00 között tudsz dolgozni?abban a korban vagy aki már a munkaerő piacon nem a legkelendőbb? De,jó kommunikációs képességgel rendelkezel,hajlandó vagy tanulni,van kitartásod és nem ijedsz meg a kihívásoktól sem.Téged keresünk partnerünk összetartó, barátságos debreceni csapatába!
  Munkavégzés helye: Debrecen
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Biztosítás üzletkötő
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Rugalmas

  Megnézem

  Gépbeállító-karbantartó - Debrecen (DB_II_030203)

  ​Szívesen dolgoznál egy nemzetközi tulajdonban lévő stabil lábakon álló cégnél, ahol igazán megbecsülik a munkád?Nincs másra szükséged, mint legyen műszaki végzettséged és gyakorlatod amit gyártó-termelő gépek beállítása és karbantartása közben szereztél.Csatlakozz hozzánk és dolgozz TE is partnerünk debreceni üzemében, mint GÉPBEÁLLÍTÓ-KARBANTARTÓ!
  Munkavégzés helye: Debrecen
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Support (ügyfélszolgálati) munkatárs (DBII051301)

  ​Dolgoztál már az ügyfélszolgálat területén vagy support munkatársként? Otthonosan mozogsz az informatika világában és valamilyen vállalatirányítási szoftverrel is van tapasztalatod? Hosszútávon gondolkodsz, hajlandó vagy elköteleződni és végig járni a ranglétrát egy kimagasló karrier reményében? Itt a lehetőség! És a legjobb, hogy mindehez nem kell több tíz év, akár 1-2 év alatt is elérheted céljaid!Debreceni szoftverfejlesztéssel foglalkozó partnerünk részére keresünk motivált SUPPORT MUNKATÁRSAKAT.
  Munkavégzés helye: Debrecen
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: IT support, Helpdesk
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  HR Generalista - Debrecen (DBII052001)

  ​HR szakemberként több éves tapasztalattal rendelkezel, ember központú vagy, kreatív ötletekkel és türelemmel képes vagy összetartani, motiválni egy nagyobb csapatot is? Mindezt úgy, hogy a cég érdekeit is szem előtt tartod? Hogyha szívesen dolgoznál HR GENERALISTA pozícióban egy több mint 20 éve a piacon lévő magyar IT cég debreceni irodájában most itt a lehetőség!
  Munkavégzés helye: Debrecen
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: HR generalista, Specialista
  Elvárt végzettség: Egyetem / Főiskola
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Termékfejlesztő-tervező mérnök - Nádudvar (DB_II_022401)

  ​Mi lehet jobb annál, mint szeretni amit csinálsz és tudni, hogy azzal értéket adsz? Legyél TE a kulcsszereplő és kísérd végig a rád bízott projektet az ötlettől a megvalósulásig. Csatlakozz hozzánk és osztozz sikereinkben! Nádudvari partnerünk részére keresünk TERMÉKFEJLESZTŐ-TERVEZŐ MÉRNÖKÖT.
  Munkavégzés helye: Nádudvar
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Termékfejlesztés, tervezés
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Telepítő munkatárs (DBII051902)

  ​Emlékszel még, hogy gyerek korodban milyen élményeket adott neked a játszótér?Itt a lehetőség, hogy most a Te munkádnak köszönhetően sok száz gyerek átélje ugyanazokat az élményeket!Nádudvari partnerünk részére keresünk játszótéri eszközök telepítésére új munkatársakat országos munkavégzésre.
  Munkavégzés helye: Nádudvar
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Betanított munka
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Betanított gépkezelő (DBII051901)

  ​Szívesen dolgoznál gépek közelében, de még pályakezdő vagy? Nem gond, mi megtanítunk mindenre!Dolgoztál már a gyártás-termelés területén gépkezelőként? Szuper, van egy jó állás lehetőségünk a Te számodra is!Jelentkezz most, mert nádudvari partnerünk részére keresünk műanyag öntőgépek kezeléséhez BETANÍTOTT GÉPKEZELŐ kollégát.
  Munkavégzés helye: Nádudvar
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Betanított munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Lakatos, hegesztő - Püspökladány (DB_II_030801)

  ​Lakatos vagy hegesztő végzettséggel rendelkezel és szívesen dolgoznál egy jó hangulatú csapatban egy olyan cégnél, ahol valóban elismerik és megbecsülik a munkádat? Jó helyen jársz, mert partnerünknél mindezt megtalálod! Püspökladányi lakatos üzembe keresünk tapasztalt és pályakezdő kollégákat egyaránt:
  Munkavégzés helye: Püspökladány
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Lakatos, Géplakatos
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Gépbeállító-Nagykanizsa (NKII051701)

  ​Van tapasztalatod a fröccsöntésben? Szívesen kivennéd a részed a fröccsöntőgépek biztonságos és optimális üzemeltetéséből?Gyere és csatlakozz nagykanizsai műanyag fröccsöntéssel foglalkozó partnerünk csapatához, mint FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓ MUNKATÁRS!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Egyéb szakmunka
  Elvárt végzettség: OKJ
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Elektronikai műszerész - Nagykanizsa (NKII083002)

  Elektrotechnikai szakember vagy, aki jól forraszt és a szakmájában szeretne tovább fejlődni egy fiatalos, összetartó dinamikus csapatban?Jelentkezz most, mert nagykanizsai partnerünk már tárt karokkal vár Rád!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Gyártás technikus
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Raktáros targoncás - Nagykanizsa (NKII082501)

  Rendelkezel targoncás jogosítvánnyal és tapasztalattal a raktározás területéről? Szívesen dolgoznál Nagykanizsán egy jó hangulatú cégnél? Gyere és csatlakozz nagykanizsai partnerünk csapatához, mint RAKTÁROS MUNKATÁRS.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Raktározás, Készletezés
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Méréstechnikiai szakember - Iharosberény (NKII080401)

  Egy felelősség teljes pozíciót keresel, ahol kamatoztathatod a műszaki érzéked és gépészeti ismereteid? Nyitott vagy a tanulásra, és készen állsz arra, hogy nálunk válj igazi szakemberré a méréstechnika világában?Ha igen, akkor jelentkezz most iharosberényi partnerünk csapatába, mint MÉRÉSTECHNIKAI SZAKEMBER.
  Munkavégzés helye: Iharosberény
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Minőségbiztosítás
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Csomagoló operátor és anyagmozgató (NK_II_020701)

  ​Nagykanizsa legjobban fizető betanított állás hirdetését olvasod.Amit tudnod kell, hogy műanyag ipari partnerünk részre keresünk csomagoló-anyagmozgató operátorokat, akik komolyan veszik a munkájukat.Gyere és járj utána, de siess nehogy lemaradj róla.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Mechanikus szerelő - Nagykanizsa (AIDe_2022_01_04)

  ​Rendelkezel fröccsöntő üzemi tapasztalatokkal? Ismered a gépek működését, az anyagellátó rendszereket, robotokat, temperáló rendszereket? Ha igen, téged keresünk egy vérbeli szakembert aki részt vesz a műanyag ipari gépek, automatizált cellák folyamatos működtetésében, összeszerelésében és karbantartásában. Nemzetközi háttérrel rendelkező partnerünk nagykanizsai gyáregységbe keresünk új kollégát MECHANIKUS KARBANTARTÓ pozícióba.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Minőségügyi szakember - Nagykanizsa (NK_II_032501)

  ​Rendelkezel tapasztalattal a minőségbiztosítás területéről?Egy felelősségteljes munkakörre vágysz, ahol megbecsülik a szaktudásod?Akkor téged keresünk nagykanizsai műanyagipari partnerünk számára MINŐSÉGÜGYI SZAKEMBER pozícióba.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Minőség-ellenőrzés
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  CNC gépkezelő - Nagykanizsa (NK_II_020205)

  Jártas vagy a CNC technológiában? Talán a programozást is valamennyire ismered? Fejlődnél ezen a téren egy kiváló szakember mellett?Ne habozz, most itt a lehetőség, hogy karriert építs! Barátságos kollégák, segítőkész vezetők és jó munkakörülmények várnak Rád!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Esztergályos, Marós
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Műszerész - Nagykanizsa (NKII072502)

  Tapasztalt műszerész vagy, aki már sok mindent megélt a szakmában és látott ezt-azt? Úgy gondolod hasznos tagja lennél a karbantartó csapatnak és jó kezekbe kerülnének nálad a gyártóegység berendezései? Szeretnéd, hogy számítsanak Rád és meg becsüljék a munkád? Igen!?Akkor jelentkezz most MŰSZERÉSZNEK nagykanizsai partnerünk csapatába és fejlődj tovább velünk!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Operátor - Nagykanizsa (AIDe-2021_05_7)

  Hosszú távú, fix munkahelyet keresel, ahol egy kis könnyű, betanított fizikai munkáért cserébe a hétvégéid is szabadak? Megtaláltad Nagykanizsa egyik legmodernebb munkahelye csak Rád vár! A képzettség nem feltétel, a rátermettség, ami fontos!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Gyártósori operátor (NKII070102)

  Jó műszaki érzéked van, de még nem dolgoztál gyárban? Szívesen csatlakoznál egy folyamatosan bővülő csapathoz, ahol új lehetőségek várnak Rád?Elektronikai termékek gyártásával foglalkozó, nagykanizsai partnerünk saját állományába keresünk munkatársakat, bővülés miatt. Ha Te most éppen nem keresel munkát, de segítenél ismerőseidnek, oszd meg ezt az álláshirdetést.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Tekercselő - Marcali (AIDe_2021_11_22_05)

  Jó a kézügyességed és kitartó vagy, a monoton munkavégzés sem okoz gondot? Szuper, mert akkor téged keresünk partnerünk Marcaliban található gyártó egységébe TEKERCSELŐ pozícióba.
  Munkavégzés helye: Marcali
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Rácsgyártó - Marcali (AIDe_2021_11_22_04)

  Kitartó és lelkes vagy, aki komolyan veszi a munkát? Akkor ez az állás hirdetés neked szól! Partnerünk Marcaliban található gyárába keresünk új kollégákat RÁCSGYÁRTÓ pozícióba.
  Munkavégzés helye: Marcali
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Targoncakezelő munkatárs - Nagykanizsa (NK_II_012403)

  ​Van targoncás jogsid? Jól bírod a 3 műszakot is? Szeretnél jól keresni?Akkor jelentkezz és légy egy szuper csapat tagja!Marcaliban található partnerünk részére keresünk ügyes targoncásokat.
  Munkavégzés helye: Marcali
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Raktározás, Készletezés
  Elvárt végzettség: OKJ
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  CNC gépkezelő - Marcali (AIDe_2021_11_22_02)

  ​Jártas vagy a CNC technológiában? Talán a programozást is valamennyire ismered? Fejlődnél ezen a téren egy kiváló szakember mellett?Ne habozz, most itt a lehetőség, hogy karriert építs! Barátságos kollégák, segítőkész vezetők és jó munkakörülmények várnak Rád!
  Munkavégzés helye: Marcali
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Esztergályos, Marós
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Karbantartó műszerész-Marcali (AIDe_2021_11_22_01)

  Tapasztalt karbantartó vagy, aki már sok mindent megélt a szakmában és látott ezt-azt? Úgy gondolod hasznos tagja lennél a karbantartó csapatnak és jó kezekbe kerülnének nálad a gyártóegység berendezései? Szeretnéd, hogy számítsanak Rád és meg becsüljék a munkád? Igen!? Akkor jelentkezz karbantartó műszerésznek és fejlődj tovább velünk!
  Munkavégzés helye: Marcali
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Megszakítás nélküli

  Megnézem

  Operátor-Marcali (AIDe_2021_08_10_01)

  Szeretnél egy olyan helyen dolgozni ahol megbecsülik a munkád? Ahol mindig kiszámítható és pontos fizetés vár? Ahol barátságos, támogató munkatársak vesznek körül és még a hétvégéid is szabadok maradnak? MEGTALÁLTAD!
  Munkavégzés helye: Marcali
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Gépészmérnök-Marcali (AIDe_2021_11_12_01)

  Pályakezdő gépészmérnök vagy aki tele van tervekkel és fiatalos lendülettel vagy éppen tapasztalt szakember aki már jó pár mérnöki projekten túl van? Legyen bárhogy is nálunk megtalálod a neked megfelelő mérnöki állást, mivel nemzetközi partnerünk Marcaliban található közel 1000 fős üzemében rengeteg a feladat. Csatlakozz különleges csapatunkhoz és jelentkezz GÉPÉSZMÉRNÖKNEK hozzánk!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend:

  Megnézem

  Villamosmérnök - Marcali (AIDe_2021_11_12_02)

  A mai villamosmérnököknek járatosnak kell lennie a villamos berendezések tervezésében és üzemeltetésében valamint az ipari folyamatok irányításában is. Te is egy ilyen szakember vagy? Akkor egy szuper ajánlatunk van számodra: nemzetközi partnerünk Marcaliban található üzemébe keresünk VILLAMOSMÉRNÖK kollégát.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség: Egyetem / Főiskola
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Csomagoló operátor-Nagykanizsa (NK_II_012502)

  ​Jó kondiban vagy és ezt szívesen meg is mutatnád, mint CSOMAGOLÓ OPERÁTOR?Várjuk lelkes, dolgozni akaró nagyteherbírású kollégák jelentkezését Nagykanizsa legnépszerűbb munkahelyére.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Összeszerelő operátor (NKII070101)

  Egyszerű betanított munkához segítünk hozzá Nagykanizsán, ahol nem kell 3 műszakot vállalnod és hétvégén is a családod társaságát élvezheted a munka helyett. Ha Te most éppen nem keresel munkát, de segítenél ismerőseidnek, oszd meg ezt az álláshirdetést.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Betanított munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Targoncás anyagmozgató (NK_II_040302)

  ​Gyakorlott targoncás vagy aki akkor sem ijed meg, ha le kell szállni a targoncáról és kézzel kell arrébb valamit?Szuper, mert akkor van egy jó ajánlatunk Nagykanizsa egyik legstabilabb cégénél TARGONCÁS ANYAGMOZGATÓ pozícióban.Sőtt, most az is elég, ha csak vezetőállásos targoncás jogosítványod van!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Raktározás, Készletezés
  Elvárt végzettség: OKJ
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Villamosmérnök - Nagykanizsa (NK_II_020101)

  Jártasságot szereztél villamos berendezések tervezésében és üzemeltetésében? Az ipari folyamatok irányításában is otthonosan mozogsz?Szívesen kamatoztatnád szaktudásod egy nemzetközi cég nagykanizsai gyártó egységében, ahol igazán megbecsülik a munkád?Akkor jelentkezz most, mert partnerünk pont téged keres VILLAMOSMÉRNÖK pozícióba.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Villamosmérnök
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Minőségügyi vezető - Nagykanizsa (AIDe_2021_10_28_01)

  Tapasztalattal rendelkezel minőségirányítási területen? Elkötelezett, elhivatott vagy és eltudnád képzelni magad vezetőként egy dinamikusan fejlődő gyártó cég kötelékében?Ha igen jó helyen jársz! Nemzetközi partnerünk nagykanizsai telephelyére keresünk autóiparban jártas MINŐSÉGÜGYI VEZETŐT. Új szintre lépünk, csatlakozz hozzánk Te is!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend:

  Megnézem

  Műszerész - Nagykanizsa (AIDe_2021_11_11_01)

  Szeretnéd, ha megbecsülnék a munkádat? Ügyes kezű, jó karbantartónak gondolod magad, akire nyugodt szívvel rábízhatjuk a gyártásban résztvevő gépeink karbantartását és javítását? Ehhez megfelelő tapasztalattal is rendelkezel a gyártás-termelés területéről? Igen!? Akkor téged keresünk, csatlakozz szuper csapatunkhoz és érjük el közösen a jövő sikereit!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend:

  Megnézem

  Elektromos karbantartó - Nagykanizsa (NK_II_033002)

  ​Elektronikában jártas szakember vagy, akire nyugodt szívvel rábízhatjuk gyártó gépeinket? Ha igen, téged keresünk nagykanizsai partnerünk ELEKTROMOS KARBANTARTÓ csapatába.
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Mechanikus karbantartó - Nagykanizsa (NK_II_033001)

  ​Tapasztalt karbantartó vagy, aki már sok mindent megélt a szakmában és látott ezt-azt?Úgy gondolod hasznos tagja lennél a karbantartó csapatnak és jó kezekbe kerülnének nálad a gyártóegység berendezései? Szeretnéd, hogy számítsanak Rád és meg becsüljék a munkád?Igen!? Akkor jelentkezz MECHANIKUS KARBANTARTÓNAK nagykanizsai partner cégünkhöz és fejlődj tovább velünk!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Betanított gépkezelő (profilhúzó)-Nagykanizsa (AIDe_2021_05_8)

  ​Most olvashatnál sport híreket is, vagy böngészhetnél valami mást a közösségi portálon, de Te inkább a mi hirdetésünket olvasod amiben új munkatársakat keresünk nagykanizsai partnerünkhöz Profilhúzó munkakörbe és reméljük meg is találtuk személyedben!Olvass tovább és ha magadra ismertél jelentkezz!
  Munkavégzés helye: Nagykanizsa
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Betanított munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Konyhai asszisztens - Liszt Ferenc Repülőtér (BPII060601)

  ​Szeretnéd konyhai tapasztalataid egy olyan környezetben hasznosítani, ahol egyben részt vehetsz a reptér dinamikus forgatagában? Miért ne pályáznál hozzánk?Mi szükséges a munkakör betöltéséhez?Légy kommunikatív, segítőkész és csapatjátékosVégzettség nem szükséges csak legyél nyitott a tanulásra, mert mi mindenre megtanítunkReleváns konyhai tapasztalat előnyt jelent
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Konyhai munka
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Megszakítás nélküli

  Megnézem

  Vámügyintéző - Bp. 18.ker (BP_II_070801)

  ​Rendelkezel vámügyintéző bizonyítvánnyal és több éves tapasztalattal? Szeretnéd megtudni mennyit ér a tudásod? Jelentkezz! Semmit nem veszíthetsz, de nyerhetsz egy elképzelésednek megfelő bérrel jutalmazott munkát a repülés világában!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Vámügyintéző
  Elvárt végzettség: OKJ
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Légi szállítmányozási ügyintéző (BP_II_070802)

  Jelentkezz hozzánk, ha érdekelnek a repülőgép kiszolgálási feladatok, szereted a kihívásokat és szeretnél részese lenni egy dinamikusan fejlődő iparágnak és a légi áruszállításban képzeled el a következő éveket, mint logisztikai ügyintéző!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Logisztikai ügyintéző, adminisztrátor
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Guest Service Officer (hostess) - Liszt Ferenc Repülőtér (BPII050602)

  ​Vonz a repülés világa? Szeretnél exkluzív, nemzetközi környezetben dolgozni?Érdekel a hostess munka, de nem szeretnél sem kóstoltatni, sem értékesíteni?Akár hosszútávon is dolgoznál egy magabiztos hátterű cégnél, kiszámítható jövedelemmel? Ha minden kérdésre IGEN-nel válaszoltál, TE vagy a mi emberünk!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Host, Hostess
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Repülőgép kiszolgálási tiszt - Liszt Ferenc Repülőtér (BP_II_041301)

  Vigyázat! Ha ebben a munkakörben dolgozol, utána már nem könnyen fogsz tudni más munkahelyben gondolkodni. Ebben a munkakörben fizikai közelségben vehetsz részt a repülőgépek érkezésében és indításában. Közvetlen kapcsolatban leszel a pilótákkal. Mozgalmas, izgalmas, változatos, és felelősség teljes munka vár rád. Matek megy? OK, én szóltam!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Légi közlekedési állások
  Elvárt végzettség: OKJ
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Raktári rakodó (BP_II_050501)

  Szabad estéket és hétvégéket szeretnél, kiszámítható munkaidő beosztást, akkor ez a hirdetés a Te jelentkezésedre vár.
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Raktári munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Targoncás raktáros - Vecsés (BP_II_032101)

  ​Targoncás állást keresel, de nem ijedsz meg a könnyű fizikai munkától sem?Fontos számodra a kiszámítható munkarend, összetartó, tapasztalt, támogató háttér?Jelentkezz, legyél csapatunk része!
  Munkavégzés helye: Vecsés
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Raktáros, egyéb raktári szakmunka
  Elvárt végzettség: OKJ
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Targoncavezető - Bugyi (BPII070706)

  Ismered a raktárak világát, tapasztalt targonca vezető vagy érvényes jogosítvánnyal?Kamatoztasd tudásod egy átlagnál minden téren fejlettebb cégnél és fejlődj tovább! Bugyiban (Budapesttől 35 km-re) található multinacionális partnercégünk részére keresünk TARGONCAVEZETŐKET szuper feltételekkel, csatlakozz TE
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Raktározás, Készletezés
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Horganyzó - Bugyi (BPII070705)

  Jól bírod a monoton munkavégzést? Betanított, egyszerű munkát keresel egy korrekt bérért cserébe?Jó helyen jársz! Jelentkezz HORGANYZÓ munkakörbe és találd meg számításod velünk partnerünknél Bugyi településen található modern gyárban Budapesttől 35 km-re.
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Betanított munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Gépkezelő operátor - Bugyi (BPII070704)

  Jó műszaki érzéked van, precízen és pontosan dolgozol, hajlandó vagy tanulni is, akkor egy igazi karrier lehetőséget kínálunk Neked, gyere és kezdj el nálunk dolgozni, mint GÉPKEZELŐ és fejlődj velünk együtt! Bugyiban ( Budapesttől 35 km-re) található partnerünk gyárába keresünk lelkes, dolgozni vágyó új kollégákat.
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Műanyagüzemi gépbeállító - Bugyi (BPII070703)

  Van tapasztalatod a fröccsöntés területéről és szívesen dolgoznál korszerű gépekkel szuper körülmények között? Akkor jelentkezz, mert Bugyiban (Budapesttől 35 km-re) található partnerünk gyárába keresünk ügyes kezű GÉPBEÁLLÍTÓKAT fröccsöntő gépek mellé
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Gépkezelő
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Gépbeállító (fémipari) - Bugyi (BPII070702)

  Rendelkezel középfokú műszaki végzettséggel és szívesen dolgoznál gépbeállítóként egy modern gyárban?A szuper lehetőség most csak egy karnyújtásnyira van tőled, ragadd meg a lehetőségt és jelentkezz Bugyiban (Budapesttől 35 km-re) található partnerünk gyártóegységébe, mint GÉPBEÁLLÍTÓ.És legyél TE az akikre nyugodt szívvel bízhatjuk a gépek napi működtetését!
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Gépkezelő
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Automatahegesztő-Bugyi (BPII070701)

  Dolgoztál már a gyáriparban és a gépek kezelésében is szereztél már gyakorlatot?Szívesen dolgoznál egy korszerű, minden igényt kielégítő automatizált gyárban?Itt a lehetőség, hogy jelentkezz AUTOMATA HEGESZTŐ pozícióba partnerünk Bugyiban (Budapesttől 35 km-re) található gyárában.
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Check-in ügyintéző - Liszt Ferenc Repülőtér (AIDe_2021_07_15_01)

  Nyitott és kommunikatív vagy? Szereted a nyüzsgő, változatos környezetet? Szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásod? Az átlagostól eltérő munkarend elfogadható számodra? Ha mindenre igen a válaszod, várjuk jelentkezésed, teljes- és részmunkaidőben egyaránt, akár pályakezdőként is!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Légi közlekedési állások
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Rugalmas

  Megnézem

  Hostess - Liszt Ferenc Repülőtér VIP váró (BP_II_031801)

  ​Vonz a repülés világa? Szeretnél exkluzív, nemzetközi környezetben dolgozni?Érdekel a hostess munka, de nem szeretnél sem kóstoltatni, sem értékesíteni?Akár hosszútávon is dolgoznál egy magabiztos hátterű cégnél, kiszámítható jövedelemmel? Ha minden kérdésre IGEN-nel válaszoltál, TE vagy a mi emberünk!Pályakezdőként is jelentkezz bátran akár részmunkaidőben!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Host, Hostess
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Repülőtéri állás (BP_II_020902)

  Dolgoztál már néhány munkahelyen? De nem találtad meg még az igazit vagy teljesen pályakezdő vagy? Gyere a reptérre és építs karriert velünk egy nemzetközi környezetben!Ha jól beszélsz angolul több pozíció és karrier építési lehetőség is vár Rád!És ne feledd, ha 25 éven aluli vagy most extrán jól kereshetsz nálunk!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Légi közlekedési állások
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Targoncás rakodó ( légiárukezelő) - Liszt Ferenc Repülőtér (AIDe_2021_07_01_05)

  Jelenlegi munkahelyeden már belefásultál a megszokott feladatokba? Unod a monotonitást? 3324? B kategóriás jogosítvány a zsebedben ? Váltsd pénzre tudásod! Jelentkezz reptéri képzett rakodói pozíciónkba!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Poggyász rakodó - Liszt Ferenc Repülőtér (BPII081501)

  Nem riadsz meg a könnyű fizikai munkától és elgondolkodtál azon, hogy valami teljesen új pályán próbáld ki magad? Miért ne lehetne ez a kifutópálya? Jelentkezz poggyászrakodó munkakörbe! Segíts, hogy a repülés élménye mindenkinek zökkenő mentes legyen!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Alapanyag logisztikus (anyagfeltöltő) (BPII070601)

  Jó fizikumod van, mindig pontosan végzed a feladataidat? Akkor Rád van van szükségünk, műanyagipari partnerünk részére keresünk új kollégát akire nyugodt szívvel bízhatjuk az alapanyag feltöltéssel járó felelősségteljes feladatokat. Budapest szélén Gyálon korszerű körülmények között folyik a munka.
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Anyagmozgató - Gyál (BPII070602)

  Jó az állóképességed és szereted, ha folyamatosan mozgásban vagy? Emellett csapatjátékos vagy és a munkától sem riadsz vissza? Ha, igen jelentkezz gyáli műanyagipari partnerünk téged vár ANYAGMOZGATÓ pozícióba.
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Mechanikus karbantartó - Gyál (BPII072503)

  Jól ismered a fröccsöntőgépek működését és a karbantartásukban is otthon vagy? Esetleg villanyszerelő végzettséggel és tapasztalattal rendelkezel?Legyen bárhogy is mi szívesen látunk fiatalos csapatunkban!Gyáli műanyagipari partnerünk részére keresünk fröccsöntőgépek karbantartásában jártas szakembert vagy villanyszerelő végzettséggel rendelkező tapasztalt kollégát a gyártógépek folyamatos működésének biztosításához.
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Szerszámkészítő - Gyál (BPII072504)

  Fémipari végzettséggel rendelkezel, jártas vagy a fröccsöntő gépek szerszámainak készítésében és javításában? Szívesen dolgoznál egy szuper csapatban egy műszakos munkavégzéssel? Van egy jó ajánlatunk számodra, mert gyáli műanyag termékek gyártásával foglakozó partnerünk részére keresünk SZERSZÁMKÉSZÍTŐ kollégát.
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Karbantartó, Szervizes
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Fröccsöntő gépbeállító - Gyál (BP_II_041303)

  ​Van tapasztalatod a fröccsöntésben? Szívesen kivennéd a részed a fröccsöntőgépek biztonságos és optimális üzemeltetéséből?Gyere és csatlakozz gyáli műanyag fröccsöntéssel foglalkozó partnerünk csapatához, mint FRÖCCSÖNTŐ GÉPBEÁLLÍTÓ!
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Gépkezelő
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Terminálüzemeltetési és információs munkatárs - Liszt Ferenc Repülőtér (AIDe_2021_07_01_03)

  Folyton pörögsz? Életed a szervezés, a koordinálás, az akadályok átugrása, a problémák megoldása, mindez letörölhetetlen mosollyal az arcodon? A kihívás számodra a lehetőség? Talpraesett vagy, inspirálnak a változatos, megoldandó feladatok, Te vagy, aki jég hátán is megél? Téged keresünk!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Raktáros-targoncás - Gyál (BP_II_041301)

  ​Rendelkezel magasemelésű targoncás jogosítvánnyal és tapasztalattal a raktározás területéről? Szívesen dolgoznál Budapest szélén egy modern és kiemelkedő körülményeket biztosító cégnél? Gyere és csatlakozz gyáli műanyag fröccsöntéssel foglalkozó partnerünk csapatához, mint RAKTÁROS MUNKATÁRS.
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Raktározás, Készletezés
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Műanyagüzemi gépkarbantartó-Bugyi (AIDe_2021_12_13_01)

  Gyakorlott karbantartó vagy és szívesen dolgoznál egy olyan cégnél, ahol alapvető érték a szakértelem megbecsülése és értékelése? Németországi háttérrel rendelkező partnerünk számára ez természetes, ennek is köszönhető, hogy az általuk gyártott termékek a nemzetközi élvonalban is megállják a helyüket. Hogyha jó szakembernek érzed magad és eltudnád képzelni a jövőd egy modern fröccsöntéssel is foglalkozó gyárban Budapesttől 35 km-re Bugyi településen, jelentkezz és légy egy sikeres csapat tagja, mint MŰANYAGÜZEMI KARBANTARTÓ!
  Munkavégzés helye: Bugyi
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Adatrögzítő
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Betanított fröccsöntő operátor-Gyál (BP_II_030301)

  Hosszú távú, fix munkahelyet keresel, ahol egy kis könnyű, betanított fizikai munkáért cserébe a hétvégéid is szabadak? Gyál csak Rád vár! A képzettség nem feltétel, a rátermettség, ami kell!
  Munkavégzés helye: Gyál
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Fröccsöntő operátor (KM_II_021601)

  Egy olyan munkahelyet keresel ahol megbecsülik a munkád és nem csak egy vagy a sok közül?Megtaláltad, jelentkezz most, mert műanyag ipari partnerünk kecskeméti gyárába keresünk dolgozni akaró, szorgalmas kollégákat operátori feladatokra.
  Munkavégzés helye: Kecskemét
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Operátor
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Operatív védelmi munkatárs (biztonsági őr)- Liszt Ferenc Repülőtér (BP_II_022301)

  ​Átlagon felüli a megfigyelő képességed és minden részletet megjegyzel? Szereted felhívni mindenki figyelmét a szabályok betartására? Nem riadsz vissza egy felelősségteljes munkától? Szeretnéd nemzetközi környezetben kamatoztatni ezen képességeid? - A képzettség nem feltétel, a rátermettség ami kell! Biztonsági őr pozícióba keresünk kollégákat a Liszt Ferenc Repülőtérre!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Légi közlekedési állások
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Parkoló szolgáltatás koordinátor - Liszt Ferenc Repülőtér (AIDe_2022_01_04_02)

  Saját bőrödön is tapasztaltad, milyen érzés az, amikor nem a megfelelő ügyfél élményt biztosítják számodra? Bizonyítsd be, hogy lehet ezt másképp csinálni! Jelentkezz parkoló ügyfélszolgálati munkatárs csapatunkba és mutasd meg, milyen egy igazi szervezett munkanap!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Személy- és vagyonvédelem
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Repülőtéri utas-és poggyászátvizsgáló - Liszt Ferenc Repülőtér (AIDe_2021_12_08_01)

  ​Szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol a mindennapjaid egy nem hétköznapi munkakörnyezetben töltheted? Ahol kitanulhatsz egy új szakmát, hogy büszke lehess a munkádra? Angol nyelvtudás? Nekünk elég, ha alapszinten beszélsz!Jelentkezz Repülőtéri utasbiztonsági ellenőr csapatunkba, és légy része egy hatalmas, mégis családias közösségnek, akik az utazók biztonságáért dolgoznak nap, mint nap!Küldd el önéletrajzod és beszéljünk meg mindent az interjún!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Légi közlekedési állások
  Elvárt végzettség: Szakközépiskola / Gimnázium (érettségi)
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Repülőtéri poggyászkocsi rendező munkatárs - Liszt Ferenc Repülőtér (BP_II_020405)

  Érdekel a reptér világa? Alapfokú végzettséggel, hosszútávú munkát keresel? Fontos számodra a bejelentett munkaviszony, különleges munkakörnyezet és a stabilitás? Téged keresünk!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Egyéb fizikai munka
  Elvárt végzettség: Általános iskola
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Reptéri személy-és járműátvizsgáló (SRA) - Liszt Ferenc Repülőtér (BP_II_020201)

  ​Vonz a repülés világa, de nem beszélsz angolul? Szereted a pörgést, szeretsz új dolgokat tanulni és nem félsz a felelősségteljes munkától?Lépj a tettek mezejére! Legyen olyan munkahelyed ahová szívesen jársz be nap mint nap! Csatlakozz Te is!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Légi közlekedési állások
  Elvárt végzettség:
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem

  Utasbiztonsági koordinátor - Liszt Ferenc Repülőtér (BP_II_020402)

  Vonz a repülés világa? Szeretnél minden nap egy exkluzív, nemzetközi munkakörnyezetben dolgozni, ahol pörögnek a mindennapok? Középszinten beszélsz angolul, szívesen használnád tudásod nap mint nap?A reptér egy életérzés. Lépj a tettek mezejére, ismerd meg, hogyan működünk és légy ezen színes világ részese!Jelentkezz repülőtéri utasbiztonsági koordinátornak!
  Munkavégzés helye: 18. ker. Budapest
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Légi közlekedési állások
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Általános

  Megnézem

  Műszakvezető - Dunavarsány (BPII083001)

  Univerzális fröccsöntő gépbeállító szakember vagy, aki szívesen szintet lépne és kipróbálná magát, mint műszakvezető egy családias hangulatú és létszámú dunavarsányi cégnél?
  Munkavégzés helye: Dunavarsány
  Megjelenés dátuma: 2022.09.02
  Kategória: Műszakvezető
  Elvárt végzettség: Szakiskola / szakmunkás képző
  Munkarend: Többműszakos

  Megnézem